Aurelian Roșca: Suntem bucuroși ca suntem pe poziția a treia în clasament

HCM Rm.Vâlcea a învins în Sala Sporturilor Traian pe Danubius Galați, scor 26-17 și a urcat pe locul 3 în Liga Națională, acumulând 18 puncte din 9 jocuri.

Antrenorul principal al echipei HCM Rm.Vâlcea, AURELIAN ROȘCA a remarcat faptul că echipa sa a înscris multe goluri în partida cu Danubius, dar a și irosit unele situații favorabile.

”Ne bucurăm pentru această victorie și pentru că în momentul de față, suntem pe poziția a treia în clasament. Am înscris cu multă ușurință, asta e bine, dar trebuie să ne punem un semn de întrebare la câte ratări am avut, ne-am creat multe ocazii. Am fost de multe ori la șapte goluri diferență și apoi imediat diferența s-a redus la patru goluri. Trebuie să avem mai multă constanță în joc, să fim mai atenți. Ne dorim ca următorul meci să îl jucăm mult mai bine, jucăm în deplasare la Slobozia și ne va fi mult mai greu” a afirmat Aurelian Roșca pentru pagina de facebook a clubului.

HCM Râmnicu Vâlcea a câștigat șase meciuri din ultimele șapte etape, pierzând la mare luptă doar în deplasare cu liderul CSM București.

VEZI CLASAMENTUL

Foto Facebook HCM Rm.Vâlcea

 

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.