Gheorghe Tadici: Am obținut cele trei puncte! O parte a presei au o plăcere extraordinară de a dezinforma opinia publică!

Handbal Club Zalău s-a impus acasă în fața Universității Cluj la nouă goluri diferentă, scor 32-23, reușind astfel o victorie foarte importantă într-un meci din cadrul etapei a XXII-a din Liga Florilor.

“Un joc pe care dacă arbitrajul ar fi fost corect, așa cum scrie o parte din presă, îl pierdeam la patru cinci goluri, pentru că așa vor, pentru nu sunt prezenți la meci, nu văd partida, nu văd despre ce este vorba și au o plăcere extraordinară de a dezinforma opinia publică. A fost un joc pe l-am jucat așa cum am stabilit şi am obţinut cele trei puncte. Ne mai propunem să caâștigăm trei puncte și în meciul următor pe care il avem acasă, vom vedea rezultatele din perioada următoarelor două săptamani. Interesul meu în aceste patru etape este să dau las şi jucătoarelor tinere să joace, ca să aibă cât mai multe minute de joc în fața suporteriilor.”, a spus Gheorghe Tadici.

Cu această victorie, Handbal Club Zalău rămâne în luptă directă pentru o clasare între primele cinci la sfârşitul sezonului, loc care i-ar putea aduce o nouă calificare în cupele europene. După etapa cu numărul 23, HC Zalău se află pe locul șase, cu 38 de puncte, la un punct distanță de  CSM Bistriţa ocupanta locului cinci.

VEZI CLASAMENTUL

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate