HC Zalău, se impune la zece goluri în faţa Romanului

Handbal Club Zalău a obținut a doua victorie în noul sezon competitional, după ce s-a impus la zece goluri diferență în faţa echipei CSM Roman, scor 31-21, în primul meci al etapei a cincea, acumulând șapte puncte în clasamentul Ligii Florilor.

Începutul de meci a fost echilibrat. Zalăul a preluat pentru prima dată conducerea în minutul 11, prin golul reușit de Roxana Szollosi. Fetele pregătite de Elena și Gheorghe Tadici au avut la pauză două goluri diferență,  17 – 15. În fața unui public numeros HC Zalău a avut o evoluție spectaculoasă în repriza a doua, chiar dacă în teren au intrat și jucătoarele tinere. În minutul 57 după reușita lui Claudia Constantinescu, zalăul avea un avans de 11 goluri,  30 – 19. În ultimele minute de joc, a intrat in poarta Cristina Lung, care a apărat o aruncare de la 7 m, fiind aclamată de suporterii prezenți în sala Sporturilor Gheorghe Tadici. Pe final Handbal Club Zalău s-a impus la 10 goluri diferență, 31 – 21. De la zălăuance s-a remarcat Szollosi care a înscris 8 goluri.

După jocul cu Romanul, HC Zalău va susţine “dubla” manşă din Cupa EHF cu Borussia Dortmund, meciul tur fiind programat la Zalău, în 13 octombrie. Iubitorii handbalului din judeţ pot achiziţiona în continuare , abonamente pentru întreg sezonul competiţional, preţul fiind de 100 lei. Abonamentele pot fi achiziţionate de la casieria Sălii Sporturilor, zilnic (luni-vineri) între orele 15,00 – 16,00.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate