HC Zalău, un egal și două înfrângeri la Cupa Craiovei

Handbal Club Zalau a pierdut la finalul săptămânii trecute cu CSM Slatina şi SCM Craiova, iar singurul rezultat pozitiv a fost un egal obținut cu nou-promovata Rapid Bucureşti.

După locul trei obținut la „Cupa Vâlcii”, Handbal Club Zalău a participat la un alt turneu de pregătire „Cupa Craiovei” aflat la a 13-a ediție. În Sala Polivalentă din Craiova, echipa pregătită de Elena și Gheorghe Tadici a debutat cu o înfrângere în faţa echipei CSM Slatina, scor 30 – 24, după care la final de zi s-a duelat cu nou promovata Rapid București. Scorul final a fost 27 – 27, zălăuancele reuşind să întoarcă scorul,după ce la pauză tabela arăta  17 – 11 pentru Rapid. În ultimul meci HC Zalău a întalnit SCM Craiova, echipa care a câștigat turneul, după ce s-a impus în fata zalăului la trei goluri diferență, scor 24 – 21.

Handbal Club Zalău va organiza „Cupa Consiliului Judeţean Sălaj”, competiție care va avea loc în perioada 16 – 17 august la Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. La acest turneu de pregătire au fost invitate:  Universitatea  Cluj, CSM Slatina şi SCM Craiova.

HC Zalău are în lot 10 jucătoare cu maxim de vârstă 22 de ani, fiind și în acest sezon singura echipă din Liga Florilor cu media de vârstă sub 22 de ani. Liga Florilor va începe pe 31 august, urmând ca Handbal Club Zalău să joace pentru a doua oară consecutiv la debutul în noul sezon al Ligii Florilor cu multinaționala CSM București. 

Conducerea clubului  HC Zalău va pune în vanzare începând cu data de 13 august abonamentele pentru următorul sezon competițional, prețurile fiind între 100 și 150 de lei. 

Foto Facebook SCM Rm.Valcea

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV