Alexandra Severin: S-au distanțat pe faze unu la unu și pe greșelile noastre tehnice

by Mircea M
FOTO csminaur/ DRAGOMIR OVIDIU

CSM Bucureşti a învins-o în deplasare pe CS Minaur cu scorul de 35-19,  într-un meci disputat duminică în cadrul etapei a 13-a a Ligii Florilor.

Minaur la a doua înfrângere consecutivă!

„Am început jocul destul de bine, apoi ele s-au distanțat pe faze unu la unu, pe greșelile noastre tehnice și asta ne-a făcut să pierdem multe puncte. Urmează meciul cu Cisnădie, unul care trebuie tratat cu seriozitate. Va conta foarte mult și atitudinea, pentru că jucăm împotriva unei echipe destul de bune.” a declarat Alexandra Severin pentru site-ul oficial al clubului băimărean.

De la campioana României cele mai eficiente jucătoare au fost Cristina Neagu 8 goluri, Elizabeth Omoregie 6, Emilie Arntzen 5 şi  Dindiligan 4, în timp ce de la băimărence s-a remarcat Cristina Laslo 5 goluri dar si foarte multe greșeli individuale.

Minaur este la a doua înfrângere consecutivă si se află în clasament pe locul 8 cu 18 puncte.

Etapa a 13-a

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii