Buzăul a câștigat acasă duelul cu Cisnădie

by Redacția

Sâmbătă, s-au disputat trei meciuri din cadrul etapei a XX-a din Liga Florilor. Buzăul s-a impus pe teren propriu în fața formației Măgura Cisnădie, iar Rapidul a câștigat cu Dacia Mioveni, în timp ce Brăila s-a impus în deplasare pe terenul ultimei clasate, CSM Deva.

După infrangerea usturătoare de la Bucuresti în fața formației CSM Bucuresti, echipa pregătită de Adi Chirut aveau un duel de foc cu Măgura Cisnădie . Desi parea un joc destul de dificil , SCM Buzau incepe curajos partida si inca din primele minute de joc isi asigura un avantaj minim pe tabela. Odata cu trecerea timpului avansul se mareste consistent, 3,4 goluri . Cu un portar in zile mari, Marta Batinovic și cu o Madalina Zamfirescu intr-o forma foarte buna, gazdele marcheaza gol dupa gol si obtin o victorie care mentine Buzăul în lupta pentru un loc de cupa europeana. În ultima secunda de joc , Bianca Harabagiu inscrie golul cu numarul 11 si ultimul gol al partidei, scor final 31-27.

Etapa a XX-a

LIVE: TVR 1
(1 aprilie 2022)
Sala Polivalentă Craiova

LIVE: TVR 1
Sala Romeo Iamandi

LIVE: TVR 1
(6 aprilie 2022)
Sala Polivalentă Craiova

LIVE: TVR 1
Sala Sporturilor Deva

LIVE: TVR 1
Sala Polivalentă Craiova

(6 aprilie 2022)
Sala Polivalentă Craiova

LIVE: TVR 1

Pentru Buzău urmează o deplasare foarte grea la Dunarea Braila sambata viitoare , echipa care, in ultimele runde a obținut doar rezultate pozitive .

Citește și...