Costin Dumitrescu: În tur s-a anulat un gol perfect valabil la final. Trei puncte foarte importante

by Mircea M

Săptămână de foc pentru handbalistele de la  SCM CRAIOVA. În doar șapte zile, fetele antrenate de Bogdan Burcea joaca trei partide: sâmbătă la Zălau, pe teren propriu cu SCM Gloria Buzău și în deplasare la Baia Mare.

Oltecele întâlnesc pe HC Zalău, sâmbătă, în etapa cu numărul 17 din Liga Florilor. Meciul va fi transmis în direct pe TVR Cluj și preluat și de către TVR Craiova.

„Ne aşteaptă în 8 zile trei meciuri care mai de care mai complicate şi trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. Acum jucăm la Zalău, sâmbătă, iar miercurea viitoare avem meci acasă împotriva Gloriei Buzău. Sâmbăta imediat următoare ne vom deplasa la Baia Mare, aşa că va fi o perioadă complicată.” a declarat Costin Dumitrescu, pentru site-ul oficial al clubului oltean.

”În tur am avut parte de un egal dureros aici şi am vorbit cu fetele să nu uite cât de triste au fost acele momente, când ni s-a anulat un gol perfect valabil la final. Vrem să recuperăm punctele, dar la Zalău se câştigă foarte greu, suntem conştienţi cu toţii de asta. Întotdeauna prezenţa domnului profesor Tadici cântăreşte foarte mult, pentru că are o experienţă în spate, este un antrenor de marcă şi clar se va mobiliza altfel echipa sa. Aceste puncte sunt foarte importante, pentru că suntem în luptă directă cu ei. Avem două deplasări lungi, care s-au legat între ele, dar mergem acolo să ne luptăm cu ele“ a declarat Costin Dumitrescu, pentru sursa citată mai sus.

Ultima întâlnire oficială între cele două echipe s-a desfăşurat în 29 septembrie 2021, la Craiova, partida s-a încheiat la egalitate, scor 20-20.

Se anunță un duel de foc, cele trei puncte fiind extrem de importante pentru ambele echipe, având în vedere locurile ocupate în clasament.

Citește și...