Craiova, acuză maniera de arbitraj după înfrângerea cu Cisnădie

by Mircea M
FOTO SCM Craiova

Măgura Cisnădie a învins-o dramatic pe SCM Craiova, cu 25-24 (13-13), în deplasare, golul victoriei fiind semnat de croata Valentina Blazevic, în min. 59. Gazdele nu au reuşit să înscrie în ultimele cinci minute şi jumătate.

După modeul Vâlcea, oltenii au ieșit cu un comunicat în care iși arată frustrarea față de arbitraj.

„Oare a câta oară să mai revedem același „film prost”? Oare a câta oară să mai sufere Craiova? Din nou, maniera de arbitraj a viciat un rezultat al echipei noastre. Domnii Ilescu și Manea și-au jucat rolul foarte bine, au arbitrat așa cum trebuiau să o facă și, iată, rezultatul: o victorie nemeritată a oaspetelor și o nouă accidentare în tabăra noastră. De trei ani de zile ne luptăm cu astfel de decizii. Acesta este respectul pe care îl primește SCM Universitatea Craiova, echipă câștigătoare de Cupa EHF! Suntem formația care am scris istorie pentru țara noastră, însă aceasta este răsplata din partea Federației Române de Handbal. Cerem din partea FRH doar respect! Respect care lipsește cu desărvârșire. Vrem arbitraje corecte și decizii care să nu afecteze integretitatea sportivelor. Sunt şi oameni care greşesc atât de des şi atât de subiectiv, încât, cu tot respectul, nu mai putem avea încredere în ceea ce se întâmplă în legătură cu arbitrajele. Prin astfel de „reprezentații”, nu faceți altceva decât să iritaţi și să izgoniți oamenii din sălile de sport.” se arată în comunicatul oltenilor.

Video cu erorile din ultimele cinci minute de joc!

În primul meci al rundei a 22-a, CSM București a învins-o fără probleme pe Dunărea Brăila.

Liga Naţională se întrerupe până în 7 mai pentru partidele naţionalei din preliminariile Campionatului European din acest an. Tricolorele vor juca în deplasare, cu Insulele Feroe, în 20 aprilie, respectiv pe teren propriu, cu Austria, în 24 aprilie. Înaintea acestor dispute, ultimele din grupa 2 preliminară, România se află pe locul 3, cu 3 puncte, după Danemarca 8 şi Austria 5. Insulele Feroe se află pe ultimul loc, cu nicio victorie.

Citește și...