duminică, iunie 26, 2022

CS Minaur joacă vineri restanța cu Deva

by C. Sabău

Vineri după-amiază, de la ora 18.00, Sala sporturilor din Deva va fi gazda partidei dintre CSM Deva și CS Minaur, joc din cadrul etapei a 24-a din Liga Florilor. Un meci restanță, deoarece Minaur a participat weekend-ul trecut la turneul Final Four din Liga Europa.

Băimărencele încearcă să-și păstreze poziția a șasea în clasament și are nevoie de două victorii în trei meciuri pentru a nu sta la mâna altor rezultate.

Primele cinci clasate vor evolua în cupele europene, dar există posibilitatea ca și ocupanta locului șase să joace în cupe, dacă va primi din partea EHF un wild-card.

Final încins de campionat în handbalul feminin!

Duelul de la distanţă pentru titlu continuă între Rapid şi CSM Bucureşti, echipe despărţite doar de un singur punct, cu două etape înainte de finalul sezonului. Din păcate din cele șapte meciuri doar o singură partidă a fost transmisă de către partenerul FRH. Chiar dacă Televiziunea publică s-a angajat să transmită câte două meciuri din fiecare etapă, suporteriii handbalului românesc urmăresc meciurile pe paginile de socializare.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii