David Ginesta, declarații de la primul antrenament din acest sezon

Echipa de handbal Rapid, s-a reunit, luni, în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2024-2025, la primul antrenament fiind prezenţe 13 jucătoare, informează site-ul oficial al grupării giuleştene.

În prima zi le-am putut vedea la antrenament pe: Denisa Șandru, Diana Ciucă, Sara Ristovska, Ainhoa Hernandez, Alina Ilie, Eliza Buceschi, Lorena Ostase, Cătălina Dascălu, Andjela Janjusevic, Ștefania Stoica, Sorina Grozav, Milena Raicevic și Dorina Korsos.

David Ginesta Montes, declarații de la primul antrenament din acest sezon:

„Cred că toată lumea este motivată să înceapă un sezon nou. Sunt fericit că ne-am întors aici, la Rapid. Această perioadă de pregătire este foarte importantă. Trebuie să începem bine sezonul, împotriva lui Cisnădie. Vedem și cum se întorc fetele de la Olimpiadă, dar vom fi pregătiți. Mă bucur că Sorina este alături de noi, va începe încet, încet dar 100% va fi bine. Ne dorim să câștigăm tot în acest sezon, avem echipă puternică, vrem primul loc în Liga Florilor MOL și o clasare cât mai sus în EHF Champions League. „

David Ginesta Montes

Polina Gorshkova va fi prezentă si ea în curând la pregătire, după soluționarea unor probleme legate de viză.

Ne reamintim, un Final de sezon cu iz de BLAT

Liga Florilor va debuta pe 1 septembrie, când Rapid va evolua pe teren propriu cu Măgura Cisnădie, echipe care în utima etapă din sezonul precedent, au realizat un mare BLAT, un rezultat de egalitate, care a salvat-o pe Cisnădie de baraj, nu că ar fi avut nevoie. Acesta a fost respectul pentru handbalul românesc, joci 25 de etape iar în ultima rundă îți bați joc de restul echipelor.

 

Citește si...

Naționala, fără selecționer! Jenant, FRF a dormit…

Redacția

Centru din Egipt la Arcada Galați

Mircea M

Arcada Galaţi întâlneşte deţinătoarea Ligii Campionilor, Trentino, în 16-le Cupei CEV

Redacția

Minaur va întâlni pe Beykoz în EHF European Cup

Mircea M

Helle Thomsen revine la CSM Bucureşti

Mircea M

Spania, noua campioană a Europei, după 2-1 în finala cu Anglia

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More