De la meci direct la spital!

by Redacția
De la meci direct la spital! FOTO captura TVR

La meciul dintre Gloria Bistrița și HC Zalău, disputat în Sala Polivalentă din Bistrița am avut parte de un moment nefericit pentru portărița de la Zalău. După câteva momente de indecizie, medicii care erau la fața locului au intervenit și au imobilizat-o pe Paula Teodorescu, aceasta fiind transportată la spital.

  • UPDATE: Din informațiile primite, Paula a suferit o Fractura de piramida nazala, cunoscuta popular sub denumirea de nas rupt. Zalăul s-a impus la un gol diferență, scor 22-21 si bifează a 11 victorie a sezonului.

În minutul 18 Adean-Elisiei a avut o execuție (neintenționată) direct în fața jucătoarei Paula Teodorescu, la o lovitură de la șapte metri. Elisiei a primit cartonaș roșu  conform regulamentului!

Mulțumim televiziuni publice pentru reluările repetate cu faza în care jucătoarea a fost „făcută” KO și momentul de agonie de pe parchet plus momentul când era țintuită pe targă. CNA-ul doarme?! Înțelegem, dai odată, dai și a doua oară faza cu pricina, dar de ce să dai în direct agonia jucătoarei?

Etapa a XX-a

LIVE: TVR 1
(1 aprilie 2022)
Sala Polivalentă Craiova

LIVE: TVR 1
Sala Romeo Iamandi

LIVE: TVR 1
(6 aprilie 2022)
Sala Polivalentă Craiova

LIVE: TVR 1
Sala Sporturilor Deva

LIVE: TVR 1
Sala Polivalentă Craiova

(6 aprilie 2022)
Sala Polivalentă Craiova

LIVE: TVR 1

HC Zalău revine în clasament pe poziția a șaptea cu 34 de puncte după ce a bifat a 11 victorie în acest sezon. Bistrița, echipa mai bine cotată și cu un buget generos , mult peste cel a Zalăului rămâne cu 26 de puncte pe locul al nouălea.

Pentru Bistrița urmează un meci extrem de greu în deplasare la Minaur în timp ce HC Zalău va juca pe teren propriu cu liderul campionatului.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii