Derby-ul Rapid – Vâlcea, amânat din cauza cazurilor de Covid-19. Conform site-ului FRH, meciul se joacă!

by Mircea M
FOTO SCM Rm.Vâlcea

Duelul dintre Rapid și SCM Râmnicu Vâlcea, din cadrul etapei cu numărul 13, ultima a turului Ligii Florilor, a fost amânat, din cauza cazurilor de Covid-19 în tabăra oaspete. 

Rapid – SCM Râmnicu Vâlcea, cel mai important meci din noul an, având în vedere că se întâlnesc primele două clasate în Liga Florilor. Partida ar fi trebuit să se dispute joi, de la ora 18:00 si urma să fie televizat. Mai multe jucătoare și oameni din staff-ul lui SCM Rm. Vâlcea au primit rezultate pozitive la testele pentru Covid-19, la revenirea din Franța.

Pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Handbal meciul este în grafic, gata de joc! După cine să ne luăm domnilor, după site-ul oficial ori după comunicatul clubului SCM Rm.Vâlcea? ori cel de la Rapid?

Un alt meci amânat este duelul dintre HC Zalău și Cisnădie. Măgura va juca sâmbătă 29 ianuarie de la ora 15,00 pe teren propriu meciul cu Lada Togliatti în Grupa C a competiţiei feminine de handbal EHF European League. Cisnădie nu are cum să joace pe 28 ianuarie cu HC Zalău.

De menționat că pe site-ul FR Handbal nu este specificat despre aceste amânări.

La federaţie sunt probabil alte probleme, ori sunt prea ocupați să actualizeze ora jocurilor, vin alegerile!

Programul etapei a XIII-a

Citește și...