joi, august 18, 2022

Dunărea Brăila liderul Ligii Florilor. Trei echipe fără punct câștigat

by Mircea M
FOTO FRH
Ultimul meci al rundei a IV-a, a fost găzduit de Sala Polivalentă „Traian” unde s-au duelat SCM Rm.Vâlcea și CSM București. Un meci de la egal la egal, dar cu un final dramatic, în care s-au impus vâlcencele, după un gol marcat în ultima secundă.
După patru etape pe primul loc se află Dunărea Brăila cu 10 puncte iar pe următoarele patru locuri avem pe: Buzău, Cisnădie, CSM și Rapid fiecare cu câte 9 puncte. După patru runde avem patru echipe neînvinse: Dunărea Brăila și SCM Craiova. Cel mai rău stă Gloria Bistrița-Năsăud, doar un punct după 4 etape, dar a jucat cu cele mai puternice echipe din campionat: Buzău, CSM București, Cisnădie și Brăila. Trei echipe fără punct câștigat: CSM Deva, Știința București și Dacia Mioveni. În clasamentul golgheterelor, Cristina Neagu are 37 de goluri marcate. Pe locul al doilea se află Melanie Bak de la Craiova cu 29 de reușite. Urmează o nouă perioadă de pauză, pentru pregătirea lotului național. Campionatul de handbal feminin are programată etapa a 5-a pe 16 octombrie.
 

 

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii