sâmbătă, august 13, 2022

După trei etape din Liga Florilor, patru echipe au rămas fără victorie

Programul etapei a IV-a

by Redacția
FOTO Gloria Bistrita
După trei runde în liga națională la handbal feminin, patru din cele 14 echipe nu au reuşit să spargă gheaţa în acest sezon. Cele patru echipe sunt: Dacia Mioveni, Știința București, CSM Deva și Gloria Bistrița.

Chiar dacă Gloria Bistrița are al doilea buget în campionat după CSM București, echipa sponsorizată de Consiliul Județean Bistrița putându-se baza pe 3 milioane de euro, este fără puncte în actualul sezon. Au fost făcute foarte multe transferuri, iar noul tehnician, Kim Rasmussen, va trebui să prindă echipele din urmă pentru ași putea atinge obiectivele. Gloria a pierdut primele trei meciuri 25-23 cu Buzăul, 21-24 cu CSM București iar în ultima rundă, a pierdut la două goluri diferență pe terenul echipei Măgura Cisnădie. În următoarea etapă Bistrița joacă pe teren propriu cu liderul Dunărea Brăila situația fiind una extrem de complicată pentru Glori. Bistrița are în lor șapte jucătoare străine.

Nou promovata Știința București a pierdut în prima etapă 25-23 pe terenul CSM-ului iar în următoarea a fost învinsă la scor de Cisnădie, 19-30. În ultima rundă bucureștencele au jucat la Brăila unde au pierdut la 14  goluri diferență, scor 32-18. În următoarea etapă va evolua pe teren propriu primind vizita echipei CSM Slatina.

Dacia Mioveni și CSM Deva au pierdut la rândul lor toate meciurile până în prezent. În următoarea rundă CSM Deva va întâlni acasî pe Gloria Buzău în timp ce galonata echipă Dacia Mioveni, condusă mai mult de politicieni va evolua în deplasare la Baia Mare.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii