Gheorghe Tadici: „Am avut un meci dificil la Galați”

Handbal Club Zalău rămâne fără victorie după primele două etape din actualul sezon al Ligii Naţionale de handbal feminin. Duminică fetele pregătite de Elena si Gheorghe Tadici au obținut primul punct, în urma remizei, scor 24-24 în fața formației CSM Galati. 

„Am avut un meci dificil, așa cum am mai spus campionatul va fi foarte dificil, toate echipele s-au echilibrat din punc de vedere valoric și numeric, nu mai sunt diferențe foarte mari între echipe. O deplasare lungă, grea, am început jocul bine, la pauză am intrat cu un avans de cinci goluri, am mers chiar la șase în repriza a doua, însă după minutul ’45 echipa a căzut, unele jucătoare au obosit, au apărut greșelile pentru noi, au fost și câteva greșeli de partea arbitrilor, presiunea publicului care au fost prezenți în număr recod la sală și în final ne-am văzut egalați când mai erau 30 de secunde. Am câștigat totuși un punct, am rata mult de pe extremă, am avut câteva greșeli la apărătorii centrali.” a declarat Gheorghe Tadici.

În următoarea etapă HC Zalău primeste vizita echipei Dunărea Brăila, partida fiind programată duminică 16 septembrie de la ora 18,00 la Sala Sporturilor Gheorghe Tadici. În cadrul etapei a doua brăilencele au obtinut doar o remiza pe teren propriu, scor 24-24 cu Minaur Baia Mare. După două etape disputate HC Zalău se află pe locul zece in clasamentul ligii nationale, la egalitate de puncte cu Dunarea Braila si CSM Galați.

Rezultatele etapei a doua

CLASAMENT

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV