Gloria Buzău a învins-o la limită pe CS Minaur. Rezultatele etapei și clasamentul

by Redacția

SCM Gloria Buzău a învins-o la limită pe vicecampioana CS Minaur Baia Mare, cu 28-27 (13-12), miercuri, in ultimul meci al etapei a XII-a. Finalul de meci a fost dramatic băimărecele s-au apropiat după ce în minutul 56 Buzăul conducea cu 27-23.

Marija Shteriova şi Alina Czeczi au fost cele mai bune marcatoare de la Gloria, cu 7 goluri fiecare. Jelena Lavko a reuşit 10 goluri pentru Minaur.

În alt meci al rundei, CSM Bucureşti a învins-o pe HC Zalău cu scorul de 34-18 (18-7), miercuri, în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu”.

De la campioane cele mai bune marcatoare au fost Angela Stoica 7 goluri, Ema Ramusovic 5, Cristina Neagu 4, Elizabeth Omoregie 4, Alexandra Dindiligan 4.  Andreea Bujor şi Loredana Vârtic au reuşit câte 4 goluri pentru echipa pregătită de Gheorghe Tadici.

Etapa a XII-a

Sala Polivalentă Craiova

(19 ianuarie )
Sala Sporturilor „Traian”

LIVE: TVR 1
Sala Sporturilor Deva

(19 ianuarie)

(26 ianuarie)
Sala Romeo Iamandi

(26 ianuarie )

LIVE: TVR 2
Sala Polivalentă Brăila

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii