Gorjencele la al doilea transfer!

CSM Târgu Jiu continuă transferurile pentru viitorul sezon din Liga Florilor, care va începe la 1 septembrie. Reprezentanții clubului gorjean au ajuns la un acord cu extrema dreaptă, ucraineanca de 29 de ani, Yevheniia Levchenko după ce primul transfer a fost pivotul Marija Petrovic, care a evoluat sezonul trecut pentru Gloria Buzău.

Handbalista din Ucraina a evoluat sezonul trecut la Dacia Mioveni.

Pentru noul sezon, CSM Târgu Jiu și-a întârit flancul drept cu extrema Yevheniia Levchenko, medaliată cu bronz în Liga Florilor alături de SCM Râmnicu Vâlcea și multiplă campioană a Interligii Ceho-Slovace. Yevheniia Levchenko are la activ 3 sezoane în Liga Florilor. Două sezoane a jucat pentru echipa din Vâlcea(2021-2023) și unul pentru Dacia Mioveni(2023-2024).

Noul sezon va debuta în data de 1 septembrie, cu 14 echipe la start, exact așa cum a fost în ultimii ani. Gorjencele vor juca în deplasare la Buzău în prima rundă.

Primul meci pe teren propriu va avea loc în compania vicecampioanei Rapid București (echipa care la finalul sezonului trecut a trântit meciul cu Măgura Cisnădie) iar a doua confruntare, ,,acasă”, le aduce în orașul lui Brâncuși pe deținătoarele titlului: CSM București.

Gorjencele vor merge în etapa a 3-a în Bănie, pentru duelul oltenesc cu SCM Craiova. Etapa a 4-a va consemna un nou duel pe teren propriu. CSM Târgu Jiu va da piept cu echipa campioană a României, CSM București. În etapele a 9-a și a 10-a, gruparea gorjeană se va confrunta cu echipele promovate din eșalonul secund, CSM Iași și CSM Slatina. Gruparea gorjeană va încheia turul de campionat, pe teren propriu, în compania celor de la Gloria Bistrița

Citește si...

Naționala, fără selecționer! Jenant, FRF a dormit…

Redacția

Centru din Egipt la Arcada Galați

Mircea M

Arcada Galaţi întâlneşte deţinătoarea Ligii Campionilor, Trentino, în 16-le Cupei CEV

Redacția

Minaur va întâlni pe Beykoz în EHF European Cup

Mircea M

Helle Thomsen revine la CSM Bucureşti

Mircea M

Spania, noua campioană a Europei, după 2-1 în finala cu Anglia

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More