Gorjencele la al treilea transfer !

Gruparea gorjeană a ajuns la un acord cu portarul de 27 de ani, Ljubica Nenezic. Goalkeeperul din Muntenegru vine de la Gloria Buzău.

În varstă de 27 de ani, Ljubica Nenezic are o vastă experiență în Liga Florilor, dar și în competițiile europene și mondiale.

Nenezic are la activ 5 sezoane pe prima scenă a handbalului românesc. A jucat un sezon pentru Gloria Bistrița, unul pentru Dunărea Brăila, echipe cu care a evoluat în cupele europene, dar și alte 3 ediții de campionat pentru Gloria Buzău.

Din vara acestui an, goalkeeperul muntenegrean se va alătura echipei pregătite de Liviu Andrieș.

Noul sezon va debuta în data de 1 septembrie, cu 14 echipe la start, exact așa cum a fost în ultimii ani. Gorjencele vor juca în deplasare la Buzău în prima rundă.

Primul meci pe teren propriu va avea loc în compania vicecampioanei Rapid București (echipa care la finalul sezonului trecut a trântit meciul cu Măgura Cisnădie) iar a doua confruntare, ,,acasă”, le aduce în orașul lui Brâncuși pe deținătoarele titlului: CSM București.

Gorjencele vor merge în etapa a 3-a în Bănie, pentru duelul oltenesc cu SCM Craiova. Etapa a 4-a va consemna un nou duel pe teren propriu. CSM Târgu Jiu va da piept cu echipa campioană a României, CSM București. În etapele a 9-a și a 10-a, gruparea gorjeană se va confrunta cu echipele promovate din eșalonul secund, CSM Iași și CSM Slatina. Gruparea gorjeană va încheia turul de campionat, pe teren propriu, în compania celor de la Gloria Bistrița

Citește si...

Naționala, fără selecționer! Jenant, FRF a dormit…

Redacția

Centru din Egipt la Arcada Galați

Mircea M

Arcada Galaţi întâlneşte deţinătoarea Ligii Campionilor, Trentino, în 16-le Cupei CEV

Redacția

Minaur va întâlni pe Beykoz în EHF European Cup

Mircea M

Helle Thomsen revine la CSM Bucureşti

Mircea M

Spania, noua campioană a Europei, după 2-1 în finala cu Anglia

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More