Handbal Club Zalău revine în fața suporterilor. Fără restricții, după doi ani de pandemie!

by C. Sabău

Handbal Club Zalău revine în fața suporterilor, după ce Liga Florilor a avut o pauză, datorită meciurilor disputate de națională. România face parte din grupa 2 de calificare și are trei puncte după patru runde și are nevoie de patru puncte în ultimele două etape pentru a merge la turneul final european, cu Feroe (20 aprilie, la Torshavn) și cel cu Austria (24 aprilie, la Râmnicu Vâlcea).

Liga Florilor revine pe semicerc, primele două meciuri ale rundei a XVII-a fiind programate vineri 11 martie. Derby-ul rundei se joacă, sâmbătă, în capitală, în Sala Polivalentă, CSM primește vizita echipei SCM Rm.Vâlcea.

După doi ani de pandemie, suporterii por reveni în salile de sport. Având în vedere încetarea aplicabilității dispozițiilor privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a aprobat prin hot. nr. 188 din 10 martie 2022, abrogarea Protocolului Medical de organizare și desfășurare a competițiilor de handbal.

Handbal Club Zalău va juca pe teren propriu cu SCM Craiova, echipă ce se află pe locul nouă în clasament, la două punte în urma zălăuancelor, partida fiind programată sâmbătă 12 martie de la ora 11,00 la  Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”.

După 16 etape, liderul clasamentului este Rapid, cu 39 puncte (13 victorii și 3 înfrângeril). Handbal Club Zalău se află pe poziția a 8-a, cu 25 puncte acumulate în urma a celor opt victorii, un rezultat de egalitate și șapte înfrângeri.

Ultima întâlnire oficială între cele două echipe s-a desfăşurat în 29 septembrie 2021, la Craiova, partida s-a încheiat la egalitate, scor 20-20.

Se anunță un duel de foc, cele trei puncte fiind extrem de importante pentru ambele echipe, având în vedere locurile ocupate în clasament.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii