HC Zalău a bifat a opta victorie a sezonului

by C. Sabău

Handbal Club Zalău s-a impus miercuri, la patru goluri diferență, în fața echipei Dacia Mioveni, scor 23 – 19, într-un meci din cadrul etapei a 16 a Ligii Florilor. Trei puncte obtinute de zălăuance, care mențin echipa pregătită de Elena și Gheorghe Tadici pe poziția a opta, cu 25 de puncte, 8 victorii, o remiză și șapte înfrângeri.

Handbal Club Zalău a obținut a opta victorie în actualul sezon competitional, după un meci în care a fost mereu la conducere. De la gazde s-au remarcat Lazic și Mihart, fiecare cu câte patru goluri, în timp ce de la oaspeți Cîrjan 5, Vizuete și Lisewska cu câte patru goluri.

„Un joc bun de angajament în prima repriză, dar din păcate a două repriză a fost total diferită. Am ratat foarte mult de la 7 metri, de la nouă  metri iar consecința nu putea să fie decât ce-a care a fost. Trei puncte importante.” a spus Gheorghe Tadici la finalul partidei.

Clasamentul Ligii Florilor a suferit modificari, astfel lupta pentru un loc de Cupele europene este extrem de strânsă.

După 16 etape Handbal Club Zalău ocupă poziția a opta în clasament, acumulând 25 puncte.

Gloria Bistrița a confirmat forma bună a handbalistelor după egalul obținut pe terenul campioanei CSM București. Bistrița s-a impus în fața unei echipe care a jucat în cupele europene, Măgura Cisnădie. Dunărea Brăila obține o victorie după revenirea lui Neven Hrupec pe banca tehnică, în timp ce  Minaur și Craiova au câștigat partidele disputate pe teren propriu.

Citește și...