marți, august 16, 2022

HC Zalău câştigă în fieful celor de la Dacia Mioveni

Rezultatele și clasamentul etapei

by C. Sabău
FOTO Dacia Mioveni
Handbal Club ZALĂU s-a impus la două goluri diferență în duelul cu Dacia Mioveni, scor 18-16, sâmbătă, în Sala Sporturilor din Mioveni, într-un meci din cadrul etapei a treia a Ligii Florilor.

Rezultat

Echipala pauzăFinal
Dacia Mioveni716
HC Zalău718

Cea mai bună marcatoare de la Zalău a fost Teodora Popescu, cu 5 goluri, fiind urmată de Toth Krisztina cu 4 goluri.

„Felicit comunitatea pentru această sală și sper să auzim de mulți sportivi care se vor pregăti aici.  Am o nemulțumire, legată de comunitate, am fost cazați la un hotel unde s-a ținut o petrecere până dimineața. Avem o echipă tânără iar prin multă muncă vin și rezultatele.” a spus Elena Tadici.

În clasamentul Ligii Florilor, pe primul loc se află Dunărea Brăila după trei meciuri jucate în timp ce HC Zalău are 6 puncte după trei runde. Pentru HC Zalău urmează o nouă partidă în deplasare, urmând să evolueze miercuri, în cadrul etapei a IV-a, pe terenul celor de la SCM Craiova.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii