HC Zalău învinsă la zece goluri la Bistrița

Etapa a 22-a a Ligii Naţionale de handbal feminin a programat la sfârşitul acestei săptămâni câteva partide cu mize mari. Gloria Bistriţa a urcat pe locul 3 în Liga Florilor, după o victorie cu 33-23 în faţa echipei HC Zalău în timp ce Craiova s-a impus la Brașov scor 26-19.

Gloria Bistrița – HC Zalău 33-23

Formaţia pregătită de Horaţiu Paşca a obținut a patra victorie consecutivă, motiv pentru care a atins şi cea mai bună poziţie în clasament. Deși Zalăul a avut 14 lovituri de la 7 metri, Gloria a fost peste sălăjence, reușind să se impună la zece goluri diferență, aceasta fiind ce-a mai drastică înfângere a echipei HC Zalău din acest sezon competițional.

„Am avut în repriza a doua cinci jucătoare sub 21 de ani în teren, jucătoare care vor crește. Le felicit, pe acestă cale. Bistrița și-a dorit mai mult, au vut și noroc, veneau după șase meciuri câștigate la un gol diferență. Noi avem un final de campionat liniștit, pentru că nu contează dacă sunt pe locul șase ori nouă, prefer să cresc jucătoare tinere. Pe foaie avem nouă jucătoare sub 21 de ani, asta spune totul.” a declarat Gheorghe Tadici.

”Trei puncte extrem de importante în economia campionatului, ne-am dorit să le oferim astăzi publicului. Vreau să le felicit pe fete pentru modul în care au abordat meciul, pentru toată munca lor, pentru modul în care se pregătesc și înțeleg să facă performanță. Mă intereseză doar parcursul acestei echipe. Vreau să le transmit suporterilor CSM-ului, celor din Vâlcea, din Galați și Braila că dacă vom putea să câștigam cu fiecare dintre echipele pe care ei le susțin o vom face.” a declarat Horațiu Pașca.

După 20 de meciuri disputate, Handbal Club Zalău ramâne pe locul șapte în clasamentul Ligii Florilor, cu 29 puncte acumulate, la patru puncte de SCM Craiova ocupanta locului șase. În următoarea etapă HC Zalău va întâlni pe teren propriu Gloria Buzău, partida fiind programată pe data de 25 aprilie.

Rezultatele etapei:

VEZI CLASAMENTUL

FOTO Facebook Gloria Bistrita

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV