Horațiu Pașca: Orice punct în plus pe care-l obținem este extrem de important

by Redacția

Duminică dimineață, Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare a fost gazda ultimei partide din cadrul etapei a XXI-a, un duel de foc între CS Minaur și Gloria Bistrița. 

26 - 27
Full Time

Rezultat

Echipala pauzăFinal
Minaur Baia Mare1126
CS Gloria Bistrița1627

Detalii

Dată Time League Sezon Match Day
aprilie 9, 2022 11:00 Liga Florilor 2021-2022 10 aprilie

Locație

Sala Polivalenta Lascăr Pană
Bulevardul Unirii 14A, Baia Mare 430272, România

Bistrița s-a impus la limită, la Baia Mare iar acum Minaur nu mai are șanse la locul al treilea, Vâlcea fiind deja la 4 puncte, plus un meci mai puțin (cu ultima clasată), care ar mări ecartul la 7 puncte.

Mai sunt cinci jocuri în campionat, iar Baia Mare mai are de jucat acasă cu Buzău și Vâlcea și în deplasare cu Rapid, Deva și CSM București.

 “Bistrița are foarte mare nevoie de puncte. Pentru noi, orice meci pe care-l avem de jucat, mai ales că nu traversăm cea mai bună formă, orice punct în plus pe care-l obținem este extrem de important, pentru că suntem într-o poziție slabă în clasament. Mă gândesc cu amărăciune, cu frustrare, că reușești să câștigi în fața unei echipe foarte bune a campionatului pe terenul ei și nu bați acasă, într-un meci urât, o altă competitoare. Cred că v-am prins și puțin obosiți. Vreau să vă felicit pentru calificarea în Final Four-ul Lgii Europene, un mare mare plus pentru handbalul românesc, iar Baia Mare merita să fie acolo. Și nu o spun doar din curtoazie, ci pentru că joacă un handbal foarte bun.” a declarat Horațiu Pașca.

Citește și...