Liga Florilor se oprește pentru a doua oară

După doar patru etape Liga Florilor se oprește pentru a doua oară, de data aceasta campionatul se întrerupe pentru a face loc echipei naţionale, care la început de octombrie va susține două partide la Mioveni, în preliminariile Campionatului European, cu Insulele Feroe şi Austria.

Liga Florilor va intra într-o pauză de mai bine de două săptămâni, urmând să se reia pe data de 16 octombrie, când este programată runda a V-a.

La reluarea  ligii naționale, HC Zalău va evolua pe teren propriu, urmând să primească vizita vicecampioanei Minaur Baia Mare. Rămâne de văzut dacă partida va fi cu suporteri ori public doar vaccinat, (adică fără teste antigen și PCR) conform deciziei CNSU.

Potrivit deciziei, în localităţile unde rata de infectare este mai mare de 6/1000 de locuitori în ultimele 14 zile, desfăşurarea competiţiilor sportive organizate în spaţii închise sau deschise poate fi realizată, doar în intervalul orar 5.00 – 24.00 cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului.

În aceste localităţi, accesul va fi permis dacă toţi participanţii sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

În vechea hotărâre, în localităţile unde incidenta ajungea la 3 cazuri la mia de locuitori, suporterii aveau voie pe stadioane doar în limita a 30% din capacitate, dar pe lângă cei care erau vaccinaţi sau trecuţi prin boală, puteau intra şi persoanele care prezentau un test rapid antigen sau un test PCR negativ.

Până la finalul anului mai sunt programate cinci runde, campionatul urmând să intre într-o nouă pauză după etapa a IX-a programată în 20 noiembrie. Handbal Club Zalău va întâlni pe rând: Minaur Baia Mare pe teren propriu 16 octombrie, Știința București în deplasare pe 23 octombrie, Gloria Bistrița acasă în data de 30 octombrie, Rapid București 6 noiembrie în deplasare iar în ultima etapă a anului, echipa pregătită de Elena și Gheorghe Tadici va juca pe teren propriu cu SCM Rm.Vâlcea pe 20 noiembrie.

Citește si...

Pivotul brăilean se întoarce acasă!

Ionuț Popa

Minaur a început pregătirile pentru noul sezon

Mircea M

David Ginesta, declarații de la primul antrenament din acest sezon

Mircea M

Rapid s-a reunit!

Mircea M

Șase transferuri anunțate la Dunărea Brăila

Mircea M

CSM Târgu Jiu a parafat un nou transfer

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More