Minaur a câștigat la limită cu Mioveni. Rezultatele rundei a XVII-a

by Redacția

Campionatul Ligii Florilor a fost întrerupt două săptămâni pentru acțiunile loturilor naționale. Sâmbătă, CS Minaur a jucat la Mioveni cu Dacia din localitate, reușind să se impună la limită după un meci extrem tensionat. Băimărencele au condus aproape tot jocul, dar s-au chinuit pe faza de atac.

CSM Bucureşti a învins-o fără emoții pe SCM Râmnicu Vâlcea, cu scorul de 32-19 (13-10), sâmbătă, în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu”, în derby-ul etapei a 17-a a Ligii Naţional de handbal feminin.

Cristina Neagu a marcat 9 goluri pentru ”tigroaice”, Yvette Broch a reuşit 6, iar Carmen Martin şi Elizabeth Omoregie, câte 5. De la oaspete s-a remarcat Irina Glibko, autoare a 4 goluri.

Liderul CS Rapid Bucureşti a câştigat fără probleme la Cisnădie, cu 32-26 (16-13) în faţa echipei locale CS Măgura.

Eliza Buceschi a marcat 8 goluri pentru Rapid, Alicia Fernandez Fraga a adăugat 6, iar Sorian Tîrcă a contribuit cu 5. Mrilena Neagu a fost cea mai bună de la gazde, cu 9 goluri.

La Zalău, echipa pregătită de Elena și Gheorghe Tadici a reușit a noua victorie a sezonului, câștigând în fața SCM-ului din Craiova după o partidă în care a fost mereu la conducere.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii