Minaur a început pregătirile pentru noul sezon

Echipa feminină de handbal a CS Minaur a început luni după-amiază  pregătirile în vederea noului sezon. Au fost prezente la reunire 18 jucătoare, acestea urmând să plece din 20 iulie, timp de o săptămână, într-un stagiu de pregătire centralizată în Ungaria, la Nyíregyháza.

Vor lipsi două jucătoare, Jessica Quintino (Brazilia) și Magda Cazanga (Angola), ambele convocate la loturile naționale pentru Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie – 11 august).

Quintino și Cazanga vor lipsi mai mult timp de la programul echipei, cum va lipsi și tânăra nou venită, Teodora Damian, care va participa cu Naționala de junioare la Campionatul Mondial din China (Chuzhou, 10-27 august).

Primele două jocuri de pregătire sunt programate în zilele de 31 iulie și 1 august, cu echipa maghiară Békéscsabai Elore Noi Kézilabda Kft, din prima ligă maghiară.

Pe 3 august va avea loc un meci în compania echipei Gloria Bistrița.

Primul turneu la care va participa Minaur va fi cel de la Târgu Jiu, din 9-11 august, alături de echipa gazdă, HC Zalău și CSM Slatina.

În zilele de 15 și 16 august, Minaur va fi la Odorheiu Secuiesc, acolo unde va juca două amicale cu Esztergomi Vitézek RAFC, echipă maghiară care a promovat în prima ligă și care este antrenată de Gabor Elek.

În perioada 22-24 august, va avea loc un triunghiular în Baia Mare, cu participarea echipelor CS Minaur, HC Zalău și CSM Iași (fiecare echipă va juca două meciuri).

Liga Florilor debutează pe 1 septembrie, dată la care Minaur are programat un meci pe teren popriu, cu Corona Brașov, echipă care a încheiat sezonul cu un BLAT de toată jena.

Citește si...

Schimbări majore la Arcada Galați

Mircea M

Extremă din Canada la Arcada Galați

Mircea M

Pivotul brăilean se întoarce acasă!

Ionuț Popa

Centru din Maroc la Unirea Dej

Mircea M

David Ginesta, declarații de la primul antrenament din acest sezon

Mircea M

Rapid s-a reunit!

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More