Minaur câștigă în fața Magurei Cisnădie!

by Redacția
FOTO csminaur/ DRAGOMIR OVIDIU

Sala Sporturilor “Lascăr Pană” a fost gazda partidei dintre CS Minaur Baia Mare și Măgura Cisnădie, din cadrul etapei a 14-a din Liga Florilor MOL (prima din retur). Antrenate de Raul Fotonea și Daniel Apostu băimărencele au reușit o victorie împotriva Cisnădiei și să obțină trei puncte super importante.

34 - 27
Full Time

Rezultat

Echipala pauzăFinal
Minaur Baia Mare1834
Măgura Cisnădie1027

Detalii

Dată Time League Sezon Match Day LIVE
februarie 5, 2022 18:00 Liga Florilor 2021-2022 2 FEBRUARIE TVR 1

Locație

Sala Polivalenta Lascăr Pană
Bulevardul Unirii 14A, Baia Mare 430272, România

Măgura a jucat fără Trusova și  Gjeorgjievska, dar și gazdele au avut câteva absențe : Burlachenko și Andreea Popa.

Minaur a făcut o primă repriză excelentă, atât în atac, cât și în apărare, iar portarul Amra Pandzic a contribuit din plin cu paradele sale. Obligat s-o titularizeze pe pivot pe tânăra Andreea Țîrle, Fotonea s-a trezit cu o jucătoare extrem de utilă , care a marcat șase goluri din șapte aruncări. Extrem de performant a fost blocul central al apărării, iar Polocoșer și De Souza chiar au făcut treabă foarte bună.

Minaur a avut 4-1 în minutul 6 și a avut o evoluție bună pe tot parcusul primei reprize reușind să se distanțeze pe măsura trecerii timpului: 8-2 (14), 13-5 (22), 18-10 (pauză). Ritmul a mai scăzut ușor în partea a doua dat victoria a fost de partea băimărencelor reușind să-și conserve un avantaj de 5-7 goluri până la final.

„S-au schimbat multe în doar trei zile ori asta înseamnă că fetele au caracter. Nu că n-aș fi știut. Am avut însă nevoie de un meci de genul acesta, să ne revenim din punct de vedere al elanului, psihic, pentru că nu eram în cea mai bună stare. Eu vreau să le felicit pe toate, inclusiv pe cele care n-au jucat. Mie mi-a fost foarte frică de meciul acesta, nu pentru că nu știu ce valoare au fetele, ci pentru că am trecut prin momente grele în ultimul timp. Vine meciul cu Nantes, important este să câștigăm și să vedem dacă putem face diferența de 5 sau 6 goluri. Eu cred că și duminică fetele vor fi la fel de motivate. Vreau să felicit și publicul spectator, pe care l-am șimțit alături. Avem nevoie de ei și duminică.” a declarat Raul Fotonea pentru site-ul oficial al clubului băimărean.

Alexandru Weber (antrenor Cisnădie) a declarat pentru sursa citată mai sus: “N-am avut deloc un meci grozav, pentru că am greșit și în atac și în apărare cât n-am greșit tot campionatul până acum. Absențele contează sau nu, toată lumea trebuie să joace handbal la același nivel. Obiectivul nostru este să câștigăm cât mai multe meciuri, iar la final vom vedea cum arată clasamentul. Este foarte important pentru noi să prindem din nou un loc de cupă europeană. Dacă vrem să prindem primele patru trebuie să mergem din ce în ce mai bine. Jucăm din trei în trei zile, avem și multe deplasări lungi.”

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii