Minaur la a șasea victorie consecutivă

by Redacția
foto DRAGOMIR OVIDIU

Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare a fost sâmbătă 19 martie gazda partidei dintre CS Minaur și SCM Craiova, din cadrul etapei a 19-a din Liga Florilor. Minaur a reușit a șasea victorie consecutivă, după 28-26 (16-16). Urmează o zi de pauză și apoi pregătirea jocului de sâmbătă viitoare, cu Sola HK.

De la gazde s-au remarcat Lavko cu 11 goluri și Fujita cu 5 reușite în timp ce de la oltence Andrei a reușit 5 goluri, Șelaru, Bak, Burcea și Cîrstea fiecare cu câte patru reușite.

În minutul 49, Cristina Zamfir Burcea a fost transportată la spital, după ce Fujita a căzut involuntar pe piciorul ei și meciul a avut o pauză de cca 7-8 minute, până ce o altă ambulanță a venit la sală.

“Noi am vrut să cîștigăm de la început. Pentru asta am lucrat, pentru asta ne-am pregătit și mă bucur că am reușit să facem un joc frumos, pentru că asta este cel mai important, să luăm puncte și să jucăm frumos. Noi ne batem la fiecare meci și vrem să fim cât mai sus. Dacă se poate primul loc, ne batem pentru primul loc. Dacă e pentru locul 3 sau altul ne batem. E normal să ne dorim o medalia, la fel cum s-a întâmplat anul trecut.” a declarat Yaroslava Burlachenko pentru site-ul oficial al clubului băimărean.

 

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii