marți, august 16, 2022

Minaur obține prima victorie în noul sezon

Rezultatele și clasamentul etapei

by Mircea M
FOTO CSM Slatina
Minaur Baia Mare a jucat în etapa a 3-a în deplasare cu CSM Slatina, reușind să obțină prima victorie din acest sezon al Ligii Florilor. Băimărencele au mai învins de două ori în ultimele luni echipa din Slatina, într-un amical și în Cupa României, doar că acum meciul s-a disputat la Slatina. După o repriză extrem de echilibrată, Minaur a luat jocul în serios și a reușit să obțină primele trei puncte ale sezonului.

În prima parte a jocului, cele două echipe s-au aflat pe rând la conducere, dar niciuna dintre ele n-a reușit să se desprindă. A fost 2-1 (4), apoi 3-5 (8), 7-7 (14), după care Slatina s-a dus la două goluri: 13-11. Au venit apoi trei goluri consecutive pentru echipa noastră și apoi am condus până la pauză, intrând în avantaj la cabine: 16-17.

În partea a doua, băimărencele au avut o apărare puternică iar în primele șase minute au dus scorul la 16-20. Pe final de joc Minaur a gestionat bine avantajul până la finalul meciului, reușind victoria.

„Am câștigat datorită jocului bun din a doua repriză. Azi am arătat mai bine față de precedentele jocuri, am jucat bine și am avut o apărare bună” a declarat Raul Fotonea.

În clasamentul Ligii Florilor, pe primul loc se află Dunărea Brăila după trei meciuri jucate în timp ce Minaur se află pe poziția a zecea cu 3 puncte. În următoarea etapă Minaur va juca pe teren proriu cu Dacia Mioveni.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii