miercuri, august 17, 2022

Minaur pierde la Vâlcea primul meci din noul an

by Mircea M
FOTO csminaur.ro

SCM Rm. Vâlcea a învins-o la limită pe CS Minaur cu scorul de 33-32, miercuri seara, în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, într-un meci din cadrul etapei a X-a a Ligii Florilor.

Rezultat

Echipala pauzăFinal
SCM Rm. Vâlcea1633
CS Minaur1732

SCM Râmnicu Vâlcea și Minaur Baia Mare au oferit iubitorulor de handbal un meci senzațional, posibil unul dintre cele mai frumoase din actuala ediție de campionat.

În minutul 59 Laszlo a ratat o lovitură de la 7 m, acesta fiind momentul decisiv al partidei. Glibko a marcat și a dus gazdele la două goluri distanță.  Minaur a înscris în ultimul minut de joc dar a fost prea târziu pentru a egala. Vâlcea a câștigat la limită după multe răsturnări de scor, dar jocul se putea încheia egal.

De la gazde Levchenko a înscris 8 goluri în timp ce de la oaspeți s-a remarcat Fujita tot cu 8 reușite.

În alt meci, CSM Bucureşti a învins-o la limită pe CSM Slatina, cu 27-26 (15-13), după o evoluție slabă a jucătoarelor cu cele mai mari salarii din liga națională.

În clasament Rapidul rămâne pe primul loc.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii