duminică, iunie 26, 2022

Minaur se impune la Deva

by Redacția
FOTO CS Minaur

Vineri după-amiază, Sala sporturilor din Deva a fost gazda partidei dintre CSM Deva și Minaur, joc din cadrul etapei a 24-a din Liga Florilor. Minaur s-a impus cu 38-18, fără emoții, conducând partida de la început la sfârșit. Minaur s-a distanțat la cinci puncte de HC Zalău.

18 - 38
Full Time

Rezultat

Echipala pauzăFinal
CSM Deva1118
Minaur Baia Mare2138

Detalii

Dată Time League Sezon
mai 20, 2022 18:00 Liga Florilor 2021-2022

Locație

Sala Sporturilor Deva
Sala Sporturilor Deva, Strada Mărăști, Emanoil Gojdu, Deva, Hunedoara, 330037, Romania

Primele cinci clasate vor evolua în cupele europene, dar există posibilitatea ca și ocupanta locului șase să joace în cupe, dacă va primi din partea EHF un wild-card.

Final încins de campionat în handbalul feminin!

Duelul de la distanţă pentru titlu continuă între Rapid şi CSM Bucureşti, echipe despărţite doar de un singur punct, cu două etape înainte de finalul sezonului. Din păcate din cele șapte meciuri doar o singură partidă a fost transmisă de către partenerul FRH. Chiar dacă Televiziunea publică s-a angajat să transmită câte două meciuri din fiecare etapă, suporteriii handbalului românesc urmăresc meciurile pe paginile de socializare.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii