Paula Teodorescu: „Ne-am dorit foarte mult să câștigăm”

HC Zalău a învins-o pe SCM Râmnicu Vâlcea, scor 21-20, după un final dramatic, în care vâlcencele au ratat în ultimele 15 minute incredibil șansa victoriei. Având în lot 11 jucătoare sub 23 de ani zălăuancele au întâlnit o echipă mult mai experimentată, iar cu un joc bun au reușit supriza etapei. „FORMIDABILA Paula” a apărat o aruncare de la 7 metri la ultima fază a meciului.

Paula  a avut o evoluție excelentă pe toată durata partidei, având numeroase parade în situații de 1 la 1 cu adversarele. La ultimul atac al partidei, Vâlcea a obținut un 7 metri cu o secundă înainte de final datorită regulii celor 30 de secunde, după un fault al Sabrinei Lazea la Liscevic. Irina Glibko a aruncat în dreapta Paulei Teodorescu, care a apărat și a adus a cincea victorie a Zalăului.

„Am fost dornice, ne-am dorit foarte mult această victorie. Cu toate că suntem o echipă tânără, am fost unite și cred că s-a văzut pe tot parcusul meciului. Ne-am bătut foarte mult, am pregătit foarte bine acest meci și am crezut în victorie. S-a văzut omogenitatea echipei iar în mod cert norocul face parte din joc.” a declarat Paula Teodorescu.

Cea mai bună marcatoare a gazdelor a fost Andreea BUJOR cu opt reușite în timp ce pentru oaspete Glibko a marcat șapte goluri.

După nouă runde HC Zalău acumulează 16 puncte. Pentru zălăuance a fost ultimul meci oficial din acest an, Liga Florilor se va întrerupe până în data de 8 ianuarie, când se va relua cu etapa a X-a, rundă în care echipa pregătită de Elena și Gheorghe Tadici va juca în deplasare la CSM Deva.

Citește si...

Pivotul brăilean se întoarce acasă!

Ionuț Popa

Minaur a început pregătirile pentru noul sezon

Mircea M

David Ginesta, declarații de la primul antrenament din acest sezon

Mircea M

Rapid s-a reunit!

Mircea M

Șase transferuri anunțate la Dunărea Brăila

Mircea M

CSM Târgu Jiu a parafat un nou transfer

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More