Pivot din Serbia la CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a început transferurile în vederea completării noului lot pentru sezonul 2024-2025 din Liga Florilor. Oficialii gorjeni au  ajuns la o înțelegere cu pivotul Marija Petrovic, care a evoluat sezonul trecut pentru Gloria Buzău. Fosta campioană a României cu SCM Râmnicu Vâlcea și de două ori finalistă a Ligii Campionilor EHF cu ZRK Vardar, Marija Petrovic, în vârstă de 30 de ani, componentă a echipei naționale a Serbiei, a semnat cu CSM Târgu Jiu pentru sezonul 2024-2025. 

CSM Târgu Jiu a început în forță campania de transferuri pentru noul sezon din Liga Florilor, care se anunță unul extrem de puternic. Echipa pregătită de Liviu Andrieș  și-a asigurat serviciile experimentatului pivot Marija Petrovic, jucătoare cu un palmares impresionant.

Handbalista din Serbia are la activ șase sezoane în Liga Florilor. Un sezon l-a petrecut la SCM Râmnicu Vâlcea, 2018-2019, iar în alte 5 sezoane, în perioada 2019-2024, a evoluat pentru Gloria Buzău.

Sunt de 6 ani în România, și am avut ocazia să văd toate cluburile care au concurat în prima ligă. Mi-a atras atenția Târgu Jiu, pentru că mie îmi plac echipele care au ambiții și sportivitate. Știu cât de serios am pregătit fiecare meci cu echipa din Târgu Jiu și cât de tactic am pregătit jocurile, pentru că echipa de aici a jucat de ficare dată foarte inteligent și a etalat un handbal foarte bun. Sunt o jucătoare ambițioasă și, după atâția ani de joc, îmi doresc în continuare să câștig și să am meciuri bune. Vin cu dorința de a câștiga și sper să ajut echipa din acest punct de vedere. Vin să joc un handbal bun și inteligent, să cunosc oameni noi și să îmi fac prieteni noi. Sper ca împreună cu satff-ul tehnic și cu celelalte colege să ne îndeplinim obiectivele pentru sezonul viitor. a declarat Maria Petrovic , pentru site-ul oficial al clubului gorjean

Noul sezon va debuta în data de 1 septembrie, cu 14 echipe la start, exact așa cum a fost în ultimii ani. Gorjencele vor juca în deplasare la Buzău în prima rundă.

Primul meci pe teren propriu va avea loc în compania vicecampioanei Rapid București (echipa care la finalul sezonului trecut a trântit meciul cu Măgura Cisnădie) iar a doua confruntare, ,,acasă”, le aduce în orașul lui Brâncuși pe deținătoarele titlului: CSM București.

Gorjencele vor merge în etapa a 3-a în Bănie, pentru duelul oltenesc cu SCM Craiova. Etapa a 4-a va consemna un nou duel pe teren propriu. CSM Târgu Jiu va da piept cu echipa campioană a României, CSM București. În etapele a 9-a și a 10-a, gruparea gorjeană se va confrunta cu echipele promovate din eșalonul secund, CSM Iași și CSM Slatina. Gruparea gorjeană va încheia turul de campionat, pe teren propriu, în compania celor de la Gloria Bistrița

Citește si...

Naționala, fără selecționer! Jenant, FRF a dormit…

Redacția

Centru din Egipt la Arcada Galați

Mircea M

Arcada Galaţi întâlneşte deţinătoarea Ligii Campionilor, Trentino, în 16-le Cupei CEV

Redacția

Minaur va întâlni pe Beykoz în EHF European Cup

Mircea M

Helle Thomsen revine la CSM Bucureşti

Mircea M

Spania, noua campioană a Europei, după 2-1 în finala cu Anglia

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More