Pivotul brăilean se întoarce acasă!

Dunărea Brăila a anunțat transferul jucătoarei Mirabela Coteț, care revine astfel acasă. 7 jucătoare noi la echipă, dintre care trei românce. În schimb, față de lotul din sezonul 2023-2024, echipa pregătită de Jan Leslie Lund s-a despărțit de 9 jucătoare.

În 2019 la terminarea junioratului Mirabela Coteț a semnat un contract pe cinci sezoane cu Dunărea Brăila. Mirabela Coteț a fost împrumutată la CSM Târgu Jiu în decembrie 2022 iar în martie 2023 a semnat prelungirea înțelegerii cu gruparea gorjeană până în 2024.

“Sunt extrem de recunoscătoare și bucuroasă să anunț că voi juca din nou pentru HC Dunărea Brăila în următorul sezon. Ultimii doi ani petrecuți la alt club m-au ajutat să mă maturizez și să evoluez ca jucătoare, iar acum mă simt mai puternică și mai pregătită ca niciodată să revin acasă. Mulțumesc clubului HC Dunărea Brăila pentru încrederea acordată. Sunt nerăbdătoare să mă întorc pe teren și să dau tot ce am mai bun pentru a aduce bucurie suporterilor noștri minunați” -– Mirabela Coteț.

Transferuri:

  • Oana Borș (Minaur),
  • Diana Lixăndroiu (Slatina),
  • Dejana Milosavljević (Craiova – croată),
  • Simone Böhme Kristensen (Ikast – daneză),
  • Daria Michalak (Zaglebie Lubin – poloneză),
  • Sara Kovarova (Zaglebie Lublin – cehă).
  • Mirabela Coteț (CSM Targu Jiu)

Au plecat nouă jucătoare: Aneta Udriștioiu, Cătălina Pisică, Paula Teodorescu, Alexandra Severin, Karolina de Souza, Francielle da Rocha, Jessica Quintino, Larissa Araujo, Jelena Zivkovic.

Liga Florilor va debuta pe 1 septembrie, când Dunărea va juca în deplasare cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Citește si...

Schimbări majore la Arcada Galați

Mircea M

Extremă din Canada la Arcada Galați

Mircea M

Centru din Maroc la Unirea Dej

Mircea M

Minaur a început pregătirile pentru noul sezon

Mircea M

David Ginesta, declarații de la primul antrenament din acest sezon

Mircea M

Rapid s-a reunit!

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More