miercuri, august 17, 2022

Primul mare derby al anului. Nouă partide televizate în următoarele patru runde

by Redacția

Liga Florilor a fost întreruptă datorită participării naționalei la campionatul mondial care a avut loc în Spania.Liga națională revine în această săptămână cu runda  a zecea. Primele două partide ale etapei vor avea loc miercuri, meciurile fiind devansate în urma participării celor trei echipe românești în cupele europene.  SCM Râmnicu Vâlcea nu se va mai deplasa în Danemarca, la Viborg, partida fiind amânată din cauza cazurilor de COVID-19. Duelul dintre Măgura Cisnădie – Dunărea Brăila a fost reprogramat pe 9 martie.

Miercuri, 5 ianuarie, de la ora 18.00, sala sporturilor din Râmnicu Vâlcea va fi gazda partidei dintre SCM și CS Minaur, joc din cadrul rundei a 10-a din Liga Florilor. Partida va fi transmisă în direct pe TVR 1. Al doilea meci televizat al rundei a zecea va fi duelul dintre Craiova și Gloria Bistrița.

Programul etapei a X-a

În clasament, Vâlcea ocupă poziția a 4-a, dar este la egalitate de puncte cu echipele de pe locurile 2 și 3 (19 puncte). CS Minaur se află pe locul 8, cu 15 puncte după un început slab de sezon.

În următoarea etapă vom avea trei meciuri televizate: Mioveni – CSM București, Brăila – Craiova și Gloria Bistrița – Rapid.

Programul etapei a XI-a

(12 ianuarie)
Sala Polivalenta Lascăr Pană

(12 ianuarie )

LIVE: TVR 2
(12 ianuarie )

(16 ianuarie )

LIVE: TVR 1
(16 ianuarie)
Sala Polivalentă Brăila

LIVE: TVR 1
Sala Sporturilor Zalău

Sala LPS Slatina

În runda a 12-a vom vedea la TVR: Vâlcea – Gloria Bistrița și CSM București – HC Zalău.

Programul etapei a XII-a

Sala Polivalentă Craiova

(19 ianuarie )
Sala Sporturilor „Traian”

LIVE: TVR 1
Sala Sporturilor Deva

(19 ianuarie)

(26 ianuarie)
Sala Romeo Iamandi

(26 ianuarie )

LIVE: TVR 2
Sala Polivalentă Brăila

În ultima etapă din TUR vom avea două derby-uri care vor fi televizate: Rapid – Vâlcea și CS Minaur – CSM București.

Programul etapei a XIII-a

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii