Rapid s-a reunit!

Echipa de handbal Rapid, s-a reunit, luni, în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2024-2025, la primul antrenament fiind prezenţe 13 jucătoare, informează site-ul oficial al grupării giuleştene.

În prima zi le-am putut vedea la antrenament pe: Denisa Șandru, Diana Ciucă, Sara Ristovska, Ainhoa Hernandez, Alina Ilie, Eliza Buceschi, Lorena Ostase, Cătălina Dascălu, Andjela Janjusevic, Ștefania Stoica, Sorina Grozav, Milena Raicevic și Dorina Korsos.

De asemenea, David Ginesta Montes va conta în presezon și pe câteva junioare ale Academiei Rapid: Diana Manole, Janine Carașol, Stephanie Năstase și Maria Marcu. Diana Lefter se va alătura și ea echipei, de mâine. Diana a participat a Open-ul din Suedia, cu naționala de cadete.

Au mai lipsit motivat (Jocurile Olimpice de la Paris): Albertina Kassoma, Alicia Fernández, Lara González, Marta Lopez, Estavana Polman și Rinka Duijndam.

Polina Gorshkova va fi prezentă si ea în curând la pregătire, după soluționarea unor probleme legate de viză.

Ne reamintim, un Final de sezon cu iz de BLAT

Liga Florilor va debuta pe 1 septembrie, când Rapid va evolua pe teren propriu cu Măgura Cisnădie, echipe care în utima etapă din sezonul precedent, au realizat un mare BLAT, un rezultat de egalitate, care a salvat-o pe Cisnădie de baraj, nu că ar fi avut nevoie. Acesta a fost respectul pentru handbalul românesc, joci 25 de etape iar în ultima rundă îți bați joc de restul echipelor.

Citește si...

Schimbări majore la Arcada Galați

Mircea M

Extremă din Canada la Arcada Galați

Mircea M

Pivotul brăilean se întoarce acasă!

Ionuț Popa

Centru din Maroc la Unirea Dej

Mircea M

Minaur a început pregătirile pentru noul sezon

Mircea M

David Ginesta, declarații de la primul antrenament din acest sezon

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More