marți, august 16, 2022

Raul Fotonea: Urmează două meciuri în deplasare, unul la Zalău și unul la Craiova, după aceea vin meciuri grele acasă

by Mircea M
FOTO csminaur.ro
Miercuri după-amiază, Sala Polivalentă „Lascăr Pană” a fost gazda partidei dintre CS Minaur și Dacia Mioveni, joc din cadrul etapei a 4-a . După succesul din runda trecută de la Slatina, handbalistele antrenate de Raul Fotonea au obținut a doua victorie în acest debut de sezon.

Rezultat

Echipala pauzăFinal
CS Minaur1730
Dacia Mioveni1423

“Ne pornim mai greu se pare. Așa ne-am pornit și la Slatina, dar a doua repriză am reglat-o cu apărarea și a fost mai ușor că am dat câteva goluri pe contraatac și ne-am desprins. Urmează două meciuri în deplasare, unul la Zalău și unul la Craiova, după aceea vin meciuri grele acasă. Programul nu este ușor, niciun meci nu este ușor, după cum s-a văzut și astăzi. Fiecare echipă vrea să facă puncte. Așa cum suntem e bine că am reușit să facem punctele. Orice jucătoare care își revine după accidentare este binevenită și sunt convins că va veni cu un plus.” a declarat Raul Fotonea pentru site-ul oficial al clubului băimărean.

Meciurile cu Craiova și Zalău sunt ușoare să înțelegem? După patru etape Minaur a strâns doar șase puncte si ocupă poziția a opta în clasament.

După această etapă urmează o nouă perioadă de pauză, până pe 16 octombrie când se va reuni lotului național.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii