marți, august 16, 2022

SCM Rm. Vâlcea a învins CSM București în marele derby al Ligii Florilor, scor 31-30

Clasamentul și rezultatele etapei

by Redacția
FOTO SCM Rm.Vâlcea
Ultimul meci al rundei a IV-a, a fost găzduit de Sala Polivalentă „Traian” unde s-au duelat SCM Rm.Vâlcea și CSM București. Un meci de la egal la egal, dar cu un final dramatic, în care s-au impus vâlcencele, după un gol marcat în ultima secundă.

Rezultat

Echipala pauzăFinal
SCM Rm. Vâlcea1531
CSM București1330

SCM Rm. Vâlcea a controlat jocul în mare parte și a condus-o pe CSM București pe durata întregii partide. Cu un joc ofensiv și atacuri din toate zonele terenului, vâlcencele s-au desprins chiar și la 4 goluri.

„Tigroaicele” au fost ținute în joc de Cristinei Neagu care amarcat 15 goluri.

Finalul a fost dramatic, Vâlcencele fiind la conducere  30-29 în ultimul minut, Omoregie a pătruns în zona centrală și a înscris golul egalării. Gazdele au mai avut 20 de secunde pentru acțiunea câștigătoare.

A fost sau nu gol?

La ultima fază a meciului, Mireya Gonzalez a aruncat în ultima secundă, Grubisic a parat mingea care s-a îndreptat spre linia porții, iar din câte s-a văzut la TV a trecut puțin, cert este că arbitrii au validat golul.

De remarcat comentatorul televiziunii naționale care a fost extrem de derutat, fiind în mod evident de partea capitalei. Rușine!

După această etapă urmează o nouă perioadă de pauză, până pe 16 octombrie când se va reuni lotului național.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii