joi, august 18, 2022

Un nou duel între HC Zalău și CS Minaur

by C. Sabău
Handbal Club Zalău își reia activitatea sâmbătă, după ce Liga Florilor a fost într-o perioadă de pauză datorită meciurilor disputate de națională, în preliminariile Campionatului European 2022. Duel dificil pentru HC Zalău, sâmbătă 16 octombrie, echipa condusă de Elena și Gheorghe Tadici primește vizita echipei CS Minaur, grupare care se află pe poziția a 9-a în clasamentul Ligii Florilor.

În primul meci al rundei a cincea, CSM București a învins-o pe CSM Deva.

Handbal Club Zalău va juca pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, echipă ce se află la un punct în urma zălăuancelor, partida fiind programată în 16 octombrie de la ora 15,30 la  Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”.

După patru etape, liderul clasamentului este Dunărea Brăila, cu 10 puncte (3 victorii și un egal). Până sâmbătă CSM-ul a urcat pe primul loc dar a jucat un meci în plus față de Brăila.

Handbal Club Zalău se află pe poziția a 8-a, cu 7 puncte acumulate în urma a două victorii și un egal. Prima victorie a zalăului a fost obținută în etapa a doua, pe teren propriu în fața echipei din Slatina, scor 24-20 iar al doilea succes a fost obținut la Mioveni, scor 18-16. În ultima rundă, HC Zalău a terminat la egalitate pe terenul echipei SCM Craiova, scor 20-20.

Minaur merge la Zalău după două victorii consecutive: la Slatina 29-26 și pe teren proriu în fața echipei Dacia Mioveni, scor 30-23.

Ultima întâlnire oficială între cele două echipe s-a desfăşurat în 26 aprilie  2021, la Baia Mare, partida fiind câștigată de băimărence , scor 32-29. Ultima victorie a Zalăului pe teren proriu în fața echipei CS Minaur a fost obținută în 12 mai 2019, scor 33-28.

Se anunță un duel foarte interesant având în vedere că CS Minaur nu stă prea bine în clasament, după un debut greoi în acest sezon competitional. Prețul unui bilet de acces (cu loc) este de 10 RON și va putea fi achiziționat vineri între orele 11,00-13,00 și sâmbătă începând cu ora 13,00 de la caseria sălii sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău, cu respectarea strictă a protocololui medical.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii