Un nou transfer pentru Dacia Mioveni

by C. Sabău
FOTO Dacia Mioveni

Dacia Mioveni a anunţat încă un transfer. Elena Roxana Beșleagă intră în centrul echipei. Acesta este postul pe care joacă! A parcurs rapid drumul de la Junioare, la Divizia A și Liga Florilor.

A evoluat la Gloria Bistrița și va juca restul sezonului Ligii Florilor alături de Dacia. Roxana este o jucătoare talentată și a avut mai multe convocări la lotul naționalei de tineret.

Luni seară a făcut primul antrenament la Sala Sporturilor, cu Dacia Mioveni

”Am venit la Dacia Mioveni pentru că în ultimii ani am fost martora evoluției constante a acestui club și îmi place că se dorește performanță. Vreau să mă acomodez cât mai repede și să ajut echipa prin jocul meu. Aștept întâlnirea cu suporterii Daciei Mioveni, pe care îi știu foarte atașați de echipă și ale căror încurajări, de acum, mă vor viza și pe mine…”

Returul Ligii naționale la handbal feminin începe miercuri 2 februarie în capitală, cu duelul bucureștean Știința – CSM. Tot miercuri sunt programate și meciurile: Craiova – Vâlcea și Minaur – Cisnădie. Gloria Buzău va închide runda a XIV-a în deplasare la Bistrița.

După 13 runde Rapid rămâne liderul Ligii Naţionale. Dacia Mioveni ocupă locul 11 în clasament cu 12 puncte. În următoarea rundă va întâlni pe teren propriu pe CSM Slatina.

Citește și...