joi, august 18, 2022

Victorie facilă pentru CSM. Programul etapei a V-a

by Redacția
FOTO csmbucuresti.ro
În deschiderea etapei a cincea, CSM București s-a impus, miercuri, 13 octombrie, în fața formației CSM Deva, scor 31:20 (17:9), într-un meci disputat în Sala Polivalentă din Capitală .

CSM-ul obține astfel o victorie fără probleme și acumulează 12 puncte în clasament.

Cele mai bune marcatoare ale CSM-ului au fost Emilie Hegh Arntzen (6 goluri) și Ema Ramusović (5 goluri).

Antrenorul Adrian Vasile a mizat în această partidă pe serviciile a patru românce: Denisa Vâlcan, Alexandra Dindiligan, Alicia Gogîrlă și Cristina Neagu. Pe bancă, rezervă neutilizată, s-a aflat și Andreea Ailincăi.

Au lipsit din lotul pentru confruntarea cu CSM Deva tinerele jucătoare Ștefania Stoica și Diana Fînaru, accidentate, Siraba Dembélé, care se pregătește să revină după accidentarea gravă suferită în urmă cu mai multe luni, și Martine Smeets, care se recuperează după intervenția chirurgicală la care a fost supusă în această toamnă.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii