marți, august 16, 2022

Cine rezistă mai bine pe timp de pandemie câștigă! Federația te sancționează că te-ai îmbolnăvit!

by Redacția

Noul sezon al Ligii Florilor debutează miercuri (14 octombrie), la Ploiești, unde Federația Română de Handbal a programat cele opt meciuri ale primei etape.

Ministrul Sportului ? fără răspuns către cluburi!

HC Zalău și nou-promovata Crișul Chișineu-Criș au anunțat că nu se pot prezenta, după ce au înregistrat mai multe cazuri de CORONAVIRUS în lot. Zălăuance au anunțat 10 cazuri de Covid-19, iar Crișul Chișineu-Criș, cinci, astfel că sunt în imposibilitatea de a evolua la Ploiești.

,,Nu vor exista amânări pe motive de Covid-19”, a declarat Alexandru Dedu azi pentru news.ro.

În timpul pandemiei absolut orice este posibil în Ligile Naționale. Întrebăm federația ce se întâmplă dacă ambele echipe (duel direct) au mai multe cazuri de Covid-19, cine câștigă???

Următorul turneu este programat în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie, când se vor juca patru  etape, iar dacă vreo echipă va avea neșansa de a înregistra multe cazuri de Covid-19, atunci ce se va întâmpla? Sunt multe întrebări din pacate fără răspuns, la debutul Ligii Florilor!

Nu se mai poate vorbi de performanță sportivă. Cine rezistă mai bine în această pandemie are de câștigat la ,,masa verde” , regulile stupide ale Federației Române de Handbal.

În Europa se joacă sub formă de etape, în timp ce noi suntem diferiți,  doar suntem in România.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii