duminică, iunie 26, 2022

Cristina Neagu, contrată de Gheorghe Tadici

by Redacția

Gheorghe Tadici nu a rămas dator și a răspuns mesajului Cristinei Neagu, evidențiind că aceasta câștigă un salariu uriaș, probabil cât toată echipa pe care el o antrenează. În plus, fostul selecționer s-a legat de faptul că CSM nu a obținut niciun rezultat notabil de când Neagu a ajuns la echipă, iar aceasta nu ajută prea mult la dezvoltarea jucătoarelor românce din jurul său.

„Mi-ar conveni și mie să câștig un miliard pe lună, pentru două-trei ore de muncă pe zi. Și restul păcăleală! Care sunt rezultatele obținute de CSM București de când a venit Neagu? Dacă pentru Cupa României și campionat e nevoie de aproape 4 milioane de euro de euro buget… Astăzi, pe ce vorbim acum, au buget de 8 ori mai mare decât noi și au nevoie de ajutor pentru a câștiga. E lamentabil. Vreau să știu și eu ce a crescut în jurul ei. A crescut o Perianu, o Bazaliu, o Zamfir? Sau alte jucătoare care au fost în jurul ei, a crescut cineva? În jurul ei este un vid!”

Campioana se decide duminică!

Rapid București joacă la Vâlcea, iar CSM București, pe teren propriu, cu Minaur Baia Mare. Rapid are 66 de puncte, CSM unul mai puțin. Doar dacă echipa antrenată de Carlos Viver se încurcă la Vâlcea, CSM București mai poate câștigat titlul!

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii