Gorjencele învinse la debutul în noul sezon

Miercuri s-a dat start într-o nouă ediție de Liga Florilor, iar CSM Târgu Jiu a evoluat în prima etapă pe terenul medaliatei cu bronz din sezonul trecut, Gloria Bistrița. Gazdele s-au impus cu 30-25, la pauză 14-12. Alexandra Gavrilă și Simone Bohme, fiecare cu câte 7 goluri, au fost cele mai bune marcatoare din tabăra gorjeană. 

După meciurile din Supercupa României, competiție organizată de Ice Casino, dar plătită de către cele patru cluburi participante, gorjencele au avut parte la debutul în noua ediție de campionat de un joc extrem de dificil.

Un meci în care CSM Târgu Jiu a dat o replică solidă formației din Bistrița, deși Liviu Andrieș nu s-a putut baza la acest meci pe Angela Pușcaș, cu ceva probleme medicale.

În ciuda eșecului, Liviu Andrieș s-a declarat mulțumit de evoluția handbalistelor sale. Principalul echipei gorjene a fost mulțumit de atitudinea fetelor sale și anunță că vrea victoria în partida din etapa a-II-a, atunci când CSM Târgu Jiu va da întâlni o altă forță a handbalului românesc, SCM Râmnicu Vâlcea.

”A fost un meci bun făcut de fete și cu puțină atenție cred că puteam obține mai mult. Fetele au avut dorință, determinare și în cele mai multe momente am arătat ca o adevărată echipă, iar asta ne bucură și ne dă încredere pentru viitor. Mergem mai departe, pentru că vine următorul meci. Revenim acasă și ne pregătim pentru meciul cu Vâlcea, de la care ne dorim foarte mult victoria”. a declaratLiviuAndrieșpentrusite-uloficialalclubuluigorjean.

La distanță de trei zile de duelul cu Bistrița, CSM Târgu Jiu va avea un nou joc de foc în Liga Florilor, cu SCM Rm.Vâlcea, sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 12.00.

Citește si...

CSO Voluntari s-a calificat în sferturile Cupei Challenge

Redacția

Reacția FRH după ce România a pierdut cu Danemarca

Redacția

Președintele Dunării Brăila, sancționat de Comisia Centrală de Disciplină

Redacția

Florentin Pera după înfrângerea cu Danemarca

Mircea M

România, învinsă de Danemarca cu 39-23

Mircea M

CSM Bucureşti, eliminată din Cupa Challenge după ”setul de aur”

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More