duminică, iunie 26, 2022

Liga Florilor: Un singur meci televizat în runda a 24-a

by Redacția

Final încins de campionat în handbalul feminin! Duelul de la distanţă pentru titlu continuă între Rapid şi CSM Bucureşti, echipe despărţite doar de un singur punct, cu trei etape înainte de finalul sezonului.  Din păcate avem doar un  meci televizat în această rundă cu numărul 24. Chiar dacă Televiziunea publică s-a angajat să transmită câte două meciuri din fiecare etapă, suporteriii handbalului românesc urmăresc meciurile pe paginile de socializare.

CSM Bucureşti întâlneşte, azi de la ora 13:00, în Sala Rapid din Capitală, pe Dacia Mioveni, într-o partidă contând pentru etapa a 24-a a Ligii Florilor.  Conform programului afișat pe site-ul FRH doar un singur meci din această rundă va  fi televizat: Rapid – Gloria Bistrița.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii