duminică, iunie 26, 2022

Minaur Baia Mare a câștigat cu Buzău pe teren propriu!

by Redacția
FOTO csminaur.ro

Sezonul este gata aproape! Se trage linie și se va vedea ce s-a făcut bine și unde s-a greșit. Cert este că CS Minaur Baia Mare și-a consolidat prezența în primele șase din clasament, loc pe care cel mai probabil îl va și ocupa la finalul ultimei etape, cu toate că adversara directă pentru locul al cincilea, Gloria Buzău, a plecat acum învinsă din Baia Mare. Dar băimărencele au de jucat cu CSM București, care își va dori victoria și o șansă la titlu, în timp ce Gloria Buzău va întâlni penultima clasată, CSU Știința București.

35 - 31
Full Time

Rezultat

Echipala pauzăFinal
Minaur Baia Mare1635
Gloria Buzău1631

Detalii

Dată Time League Sezon
mai 26, 2022 18:00 Liga Florilor 2021-2022

Locație

Sala Polivalenta Lascăr Pană
Bulevardul Unirii 14A, Baia Mare 430272, România

Soarta titlului se decide în ultima etapă!

CS Rapid va juca la Râmnicu Vâlcea, contra echipei locale SCM,  în timp ce campioana CSM Bucureşti va juca acasă cu Minaur Baia Mare.

Yaroslava Burlachenko: “Eu am avut speranțe cât s-a putut avea speranțe să prindem locul trei, am încercat să facem tot ce se poate, să scoatem maximum din ceea ce am avut. Iar acum vedem care a fost acel maximum. Nu pot spune că sunt mulțumită, dar nu sunt nici foarte tristă. Am jucat bine cu Buzău, dar eu am zis de la început că pentru mine nu există altceva decât prezentul. Iar azi am jucat pentru Baia Mare, pentru Minaur. Nu contează câte suferințe au fost în acest sezon, am încercat să dăm tot și într-un fel suntem fericite că totuși am reușit câte ceva.”

 

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii