joi, august 11, 2022

O fază care putea să decidă ieri CAMPIOANA

by Redacția
HC ZALĂU – CSM BUCUREȘTI 24-26 (15-12)

După jocul chinuit de la Zalău, 26-24, venită însă în ultimele patru minute de joc, CSM București păstrează în continuare șanse la câștigarea titlului. CSM-ul rămâne la un punct în spatele liderului Rapid, dar trebuie să aștepte ca giuleștencele să se încurce în ultima etapă, la Rm. Vâlcea.

Diferența s-a făcut pe o greșeală de arbitraj!

Finalul de la Zalău a fost dificil pentru ”tigroaice ” care s-au impus prin golurile marcate de Cristina Neagu în ultimele minute, după ce în min. 57 scorul era egal, 24-24. În minutul 58, Lazea a primit o eliminare foarte ușor acordată, iar la faza imediat următoare, Dembele a fost iertată pentru o agătare din spate la Mitrache. După aceste erori de arbitaj, de la 24-24, bucureștencele au marcat și au caștigat 26-24!

Cei doi arbitri, Moldovan-Gherman din Baia Mare au făcut greșeli și de-o parte și de alta. Au trecut cu vederea câteva faulturi dure ale ”tigroaicelor”, dar au și sancționat altele mai puțin clare, dictând eliminări de două minute pentru jucătoarele antrenate de Adi Vasile.

Din păcate, cum dați de greu, cum vă este gândul unora la blaturi! Care sunt rezultatele obținute de CSM București de când a venit Neagu? Dacă pentru Cupa României și campionat e nevoie de aproape 4 milioane de euro de euro buget…

Soarta titlului se decide în ultima etapă!

CS Rapid va juca la Râmnicu Vâlcea, contra echipei locale SCM,  în timp ce campioana CSM Bucureşti va juca acasă cu Minaur Baia Mare.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii