duminică, iunie 26, 2022

Raul Fotonea: Îmi pare rău că n-am putut mai mult anul acesta

by Mircea M
FOTO csminaur.ro

Sezonul este gata aproape! Se trage linie și se va vedea ce s-a făcut bine și unde s-a greșit. Cert este că CS Minaur Baia Mare și-a consolidat prezența în primele șase din clasament, loc pe care cel mai probabil îl va și ocupa la finalul ultimei etape, cu toate că adversara directă pentru locul al cincilea, Gloria Buzău, a plecat acum învinsă din Baia Mare. Dar băimărencele au de jucat cu CSM București, care își va dori victoria și o șansă la titlu, în timp ce Gloria Buzău va întâlni penultima clasată, CSU Știința București.

35 - 31
Full Time

Rezultat

Echipala pauzăFinal
Minaur Baia Mare1635
Gloria Buzău1631

Detalii

Dată Time League Sezon
mai 26, 2022 18:00 Liga Florilor 2021-2022

Locație

Sala Polivalenta Lascăr Pană
Bulevardul Unirii 14A, Baia Mare 430272, România

Soarta titlului se decide în ultima etapă!

CS Rapid va juca la Râmnicu Vâlcea, contra echipei locale SCM,  în timp ce campioana CSM Bucureşti va juca acasă cu Minaur Baia Mare.

Raul Fotonea: “Sunt convins că puteam și mai sus cu puțină atenție. În acest retur de campionat am jucat 12 meciuri și am pierdut doar trei. Din păcate l-am pierdut pe cel cu Bistrița, pe teren propriu, meci care zic eu că a fost decisiv pentru noi. N-a fost atunci cea mai bună zi a noastră, veneam și după o perioadă în care am fost foarte foarte aglomerați, au fost și probleme de sănătate. Îmi pare rău că n-am putut mai mult anul acesta, în special pentru pretențioșii suporteri băimăreni, dar știu că nu a fost nici cel mai rău an. Pe plan european am fost la un pas să luăm medalia de bronz. Meciul de azi a fost unul frumos. Fetele știau dinainte că lucrurile se pot schimba cu greu în clasament, însă au dat dovadă de caracter, cum mi-au demonstrat pe parcursul acestui sezon. Vreau să le felicit și să le mulțumesc, să le spun că mă bucur pentru ocazia de a lucra cu ele. Suntem profesioniști și sperăm să ni se acorde răbdarea și timpul necesar pentru sezonul care vine. Eu sunt convins că și echipa de anul viitor va putea fi competitivă. Cei care cred însă că echipa va juca foarte bine din august se înșeală puțin, pentru că e nevoie de timp pentru a construi un model de joc, e nevoie de timp pentru relații de joc. Îmi pare rău de absolut fiecare jucătoare care pleacă de la echipă, pentru că sunt fete muncitoare și valoroase.

 

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii