Egal pentru Minaur în duelul cu CSM Târgu Jiu

Duminică dimineața, Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare a fost gazda partidei dintre CS Minaur și CSM Târgu Jiu, joc din cadrul etapei a 23-a din Liga Florilor. Meciul s-a încheiat la egalitate, 28-28, cu ambele grupări având șansa victoriei pe final, dar fiecare dintre ele a ratat ultimul atac.

Gorjencele au un meci cu Galați etapa următoare și cu o victorie scapă de grija barajului. Minaur va merge la Cisnădie, epoi are meci acasă cu Zalău și încheie sezonul  în deplasare cu Râmnicu Vâlcea.

Târgu Jiu a jucat mai bine în prima repriză, a condus mai tot timpul, ba chiar a ajuns la un moment dat să aibă patru goluri avans: 10-14 (27). Băimărencele au revenit pe finalul primei părți, când au marcat de trei ori, profitând și de superioritățile numerice, astfel că la pauză scorul era 13-14. După reluare, Minaur a avut inițiativa, s-a apărat mai bine și a marcat constant. Oltencele au egalat la 26, apoi Vujovic a marcat din 7m. Ciolan a punctat și ea, pentru că Vujovic să fie sigură din nou de la 7m. Pavlovic a egalat la 28, iar mai apoi, până la final nu se mai marchează.

“A fost un meci greu, în care n-am început bine și a trebuit să luptăm și să ne revenim. Ne-am apărat bine, am încercat să marcăm cât mai multe goluri ușoare, dar eu sunt mândră de echipa mea și sperăm să ne descurcăm în continuare mai bine, să obținem ce se poate, pentru că ar fi prea mult să pierdem ultimele trei meciuri.” a declarat Dijana Ujkic pentru site-ul oficial al clubului băimărean.

Citește si...

Tricolorele au ajuns cu bine în Danemarca

Mircea M

ANS lansează podcastul „Drumul către Medalii”

Mircea M

LORA KITIPOVA revine la Volei Alba Blaj

Mircea M

Elena Șerban continuă încă doi ani la Dunărea Brăila

Oana B

U-BT Cluj Napoca, în fața partidei cu Lietkabelis Panevėžys

Redacția

Probleme de lot pentru România

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More