Gorjencele pierd la limită duelul cu Gloria Buzău

CSM Târgu Jiu a pierdut, la limită, duelul cu  Gloria Buzău, scor 25-24, la pauză 11-11. Echipa pregătită de Liviu Andrieș a fost foarte aproape de un rezultat surpriză, după ce a condus cu 3 goluri la Buzău, dar a cedat pe final de meci.

Rezultat

Alexandra Gavrilă a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu. O evoluție remarcabilă a avut și Ekaterina Dzhukeva, care a apărat trei aruncări de la 7m. Meciul a contat pentru etapa a-16-a din Liga Florilor. CSM Târgu Jiu se menține și după această etapă pe locul 9 în clasament, cu 18 puncte.

În fața unui adversar, Gloria Buzău, mult mai bine cotat, care este mereu în top 5 cele mai bune formații din România, CSM Târgu Jiu a jucat fără complexe. Gorjencele au dat o replică solidă Buzăului, care a tremurat serios pentru victorie, deși după aspectul jocului, un rezultat de egalitate ar fi fost mult mai echitabil.

Etapa viitoare, pe 26 februarie, CSM Târgu Jiu va întâlni pe teren prorpiu, campioana en-titre a României, Rapid București. Dar până la duelul cu Rapid, CSM Târgu Jiu va juca în optimile de finală ale Cupei României, joi, 23 februarie, pe teren propriu, cu Măgura Cisnădie.

Citește si...

Tricolorele au ajuns cu bine în Danemarca

Mircea M

ANS lansează podcastul „Drumul către Medalii”

Mircea M

LORA KITIPOVA revine la Volei Alba Blaj

Mircea M

Elena Șerban continuă încă doi ani la Dunărea Brăila

Oana B

U-BT Cluj Napoca, în fața partidei cu Lietkabelis Panevėžys

Redacția

Probleme de lot pentru România

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More